1. těstoviny ihned po vyjmutí z lednice vložte do vroucí vody
2. vždy vařte ve větším množství osolené vroucí vody
3. častěji promíchejte, zabráníte případnému slepení a nerovnoměrnému uvaření
4. doba přípravy (min. 2 minuty) závisí na druhu, množství, požadované konzistenci těstovin, ale v neposlední řadě také na technologii, kterou právě používáte (je vcelku pochopitelné, že vždy bude rozdíl mezi klasickým hrncem na plynovém nebo elektrickém sporáku a profesionálním vařičem s výkonnou varnou spirálou)
5. v průběhu vaření ochutnejte, každý preferuje jinou konzistenci
6. přeceďte, přidejte Vaší oblíbenou omáčku a už nezbývá než popřát dobrou chuť
7. nebojte se, není to tak složité…
(pokud nespotřebujete celé balení najednou, zbylé množství důkladně zabalte a uložte zpět do chladícího zařízení)